2.08.2011 г.

НАЙ-ЕФЕКТИВНАТА МЕТОДИКА ЗА УГОЛЕМЯВАНЕ НА ЧЛЕНА

РАДИКАЛНО!      КОМПЕТЕНТНО!       ГАРАНТИРАНО!

На мъжете винаги им се иска техният да е по-голям, отколкото на другите. И ето, когато стане дума за пениса... Как да се увеличи размера на половия орган – този въпрос вълнува много мъже. Та нали пенисът е доказателство за мъжката сила и мъжкото достойнство?

Нашата уникална методика „Как да се увеличи члена с до 10 сантиметра за един месец” – това е просто и удобно увеличение на пениса без мазила и таблетки, без скъпи медицински препарати и без хирургическа операция. А резултатите, които се постигат при използването на методиката, остават за цял живот.

Програмата "Как да се увеличи с до 10 см за един месец" е разработена от водещи лекари-сексолози на Руската Федерация и гарантира в 100% от хората, които са се възползвали от тази система, много добри резултати.

Средното увеличение на члена е 10 см в дължина и 1 см в дебелина за месец! И това не е измислица, а доказан факт!

Разработената методика включва специални упражнения, насочени към увеличаване на члена, неговата дължина и дебелина без хирургическа намеса и са предназначени за използване в домашни условия. Методиката се утвърди превъзходно не само като средство за увеличаване на члена, а така също и като ефективно средство за корекция на изкривявания на половия член без хирургическа намеса. Използването на тази система оказва положително влияние на либидото (половото влечение) и усилва способността за ерекция на половия член и потенцията на мъжете. Не се изисква консултация с лекар.


НАЙ-ЕФЕКТИВНАТА СИСТЕМА ОТ УПРАЖНЕНИЯ:
Позволява да се увеличи размера на пениса с до 10 сантиметра в дължина и с 1 см в дебелина за един месец в състояние на ерекция без операция.
Запазва получените резултати за цял живот.
Коригира изкривяване на ствола на половия член и болестта на Пейрони.
Удължава крайната плът.
Стимулира продължителността на ерекцията, твърдостта на пениса и половото влечение (либидо).
Може да се използва във всяка възраст на мъжете.
Може да се прилага при всякакви размери на пениса.
Подходяща е и за обрязани мъже.
КАКЪВ Е РАЗМЕРА НА ТВОЯ ЧЛЕН


Съгласно Ричард Едуардс, разделянето по дължина на половия член във възбудено състояние изглежда така:
малък член- 141,5 мм
среден член - 161,8 мм - среден размер на члена
голям член - 181,1 мм - нормален размер на половия член
и по обхващане:
малък член 117,6 мм
среден член 127,4 мм- нормален размер на половия член
голям член 137,8 мм
В друго изследване, в което са обхванати малко по-малко мъже, доктор Ричард Едуардс е получил следните резултати:
по-малък от 100 мм: 1% мъже - малък пенис
100 - 129 мм: 10% - малък полов член
130 - 149 мм: 20% - нормален размер на члена
150 - 159 мм: 25% - нормален размер на члена
160 - 179 мм: 30% - среден размер на члена
180 - 199 мм: 10% - стандартен размер на половия член
200 - 229 мм: 3% - голям член
по-голям от 230 мм: 1% - огромен член
Увеличаването на пениса само с 10% е вече съществена разлика между понятията „малък“ и „нормален“ пенис.
Ако мъжът заявява, че му е все едно какъв е неговият размер на члена, то той не е искрен. На нито един мъж не му е все едно. Пенисът – това е гордостта на мъжа, неговото второ "АЗ". Ако искате – това е неговата визитна картичка в интимните отношения. Колко хора сте срещали, които пет пари не дават за визитната си картичка?
ЗАЩО ЖЕНИТЕ ХАРЕСВАТ МЪЖЕ С ГОЛЯМ ЧЛЕН?


Никога ли не сте се замисляли защо жените преди всичко при покупка в секс-магазина на фалоимитатор или вибратор, избират именно размери 18, 20, 24, 30 сантиметра? Причините са много:
Големият пенис е признак на сила и мъжественост.
Големият член само с вида си е способен да възбуди жената. Тя веднага си представя яркият и съблазнителен секс и само това чувство вече в много по-голяма степен възбужда жената.
Значителните размери на половия член правят по-удобни много сексуални пози. Само дългият, голям член може да осъществи действително дълбоко проникване във влагалището, особено, когато те са близо до оргазъм. Желанието на жената да приеме в себе си члена колкото може по-дълбоко по време на оргазма говори само по себе си!
Колкото по-голям е пенисът, толкова по-голяма е площта на неговото съприкосновение, а следователно и по-голяма площта, възприемаща външното стимулиращо дразнение. Затова колкото по-голям е членът, толкова по-остри сексуални усещания той доставя както на мъжа, така и на жената.


И така как работи това?
Как да се увеличи члена – това не е нов въпрос. От него са се интересували преди много години. Нашите специалисти изучиха руския и чуждестранен опит и, благодарение на това, ние имаме към днешния момент методика, която е проверена през годините и носи в себе си готови ПРАКТИЧЕСКИ РЕЗУЛТАТИ.

Затова увеличаването на размера на половия член е възможно и е неоспорим факт!

Как работи това от физиологична и анатомична гледна точка?

Пенисът се състои от три главни зони: две големи камери отгоре (Corpora Cavernosa) и една по-малка камера отдолу (Corpus Spongisum). Тези области имат пореста структура и могат да запълнят и удържат приливащата към тях кръв. Именно те и отговарят за размера и дебелината на половия член.

Т.е. колкото по-голям е обемът на кръвта, който те могат да съберат в себе си по време на ерекцията, толкова по-голям ще бъде Вашият член. Предлаганата от нас методика чрез редовни специализирани упражнения ще позволи да се увеличи гъбестото тяло и пещеристите тела (Corpora Cavernosa и Corpus Spongisum) на Вашия полов член.

Постепенно тези упражнения ще позволят порестите тъкани да поемат и задържат по-голямо количество кръв, и следователно Вашият пенис ще стане по-голям както на дължина, така и в ширина. В резултат на това, напълно е възможно половият член да се увеличи един път и половина. А тъй като, благодарение на упражненията, се подобрява циркулацията на кръвта в областта на пениса и тестисите, Вие ще почувствате значително усилване на ерекцията.

Още веднъж ще напомним, че практически всяка част на Вашето тяло може да се подложи на изменения чрез упражнения, така, че членът не е изключение!
А сега за нашата методика с упражнения

Този метод съществува не от една година, затова от него са се заинтересували не само мъжете, които са искали да увеличат своя член, но и лекари и учени от много страни, тъй като сред „народа” битува мнението, че да се увеличи члена по естествен начин е почти невъзможно.

Била е събрана група мъже, с различни размери и различна дебелина на члена. Общо в експеримента са участвали 700 мъже. Главното условие, което е било поставено на участниците в експеримента – това е да се правят упражненията по описаната методика.
След преминаването на курса с упражнения, са зададени въпроси относно получените резултати, които ние сега Ви предоставяме:

Увеличил ли се е членът?

Да, членът действително се е увеличил - 684 души
Аз не забелязах ефект на увеличение - 16 души.
Всичко 16 души не са забелязали или не са могли да постигнат ефект! 16 от 700.

Pie При това почти всички са казали, че са се подобрили сексуалните им отношения - станала е по-качествена ерекцията и е изчезнала преждевременната еякуляция.
Това практически е 100% резултат.

С колко се е увеличил членът?

За 3 месеца редовни тренировки, членът средно се е увеличил с 2,75 см.
Най-малкия резултат – 1,5 см.
Най-големия резултат – 3,8 см.
И това е само за 3 месеца!

Ще продължите ли и по-нататък? Вярно?
Ако се тренира по-дълго, то членът ще продължи ли да се увеличава?

Някои участници продължили тренировките, за да се увеличи членът още повече. И действително, членът станал още по-голям и внушителен. Да, ако се тренира по-дълго, то и резултатите ще бъдат по-добри. При това е важно да се разбере, че резултатът ще остане с Вас.

Колко време е отнемала тренировката?

У мнозинството от участниците тренировката е отнемала 20 – 25 минути на ден. Някои участници са тренирали по 5 – 15 минути, но това е минимума от време за упражнения всеки ден, нали Вие искате да постигнете резултат?
Някои участници тренирали по 45 – 60 минути на ден. Искаме да отбележим, че най-добре е да се тренира 20 – 25 минути, но в продължение на 5 – 6 месеца, ако Вие искате достатъчно да увеличите размера на члена.

Само за Вас:

Ние подбрахме упражненията за Вас по такъв начин, че всеки да може да направи своя член голям и дебел не по-зле, отколкото на рекламните плакати на поредния скъп пластичен хирург. Или на порно моделите.
Този уникален комплекс от упражнения ще Ви позволи да се чувствате като суперлюбовник само след няколко седмици или месеца. Нашата методика е естествена, исползват се само физически упражнения. Няма никакви противопоказания.

Преимуществата на големия член:
Гордостта на мъжете. Увеличеният член винаги приковава всеобщото внимание и внушава уважение. Не е важно къде става това: в съблекалнята, в банята или в спалнята. И мъжете и жените еднакво възприемат големия пенис като признак на сила и мъжественост.
Дългият, дебел, добре развит мъжки полов член внушава на мъжа по-дълбоко чувство за неговата полова потенция, за неговото превъзходство над другите, надарява го със силна увереност в себе си. Още една причина да иска да се увеличи члена. Това положително се отразява на неговото ежедневно поведение в бита, в бизнеса, в личния живот. Като правило, такива хора са по- успешни във всички свои начинания.
По-дългият и дебел полов член само с вида си предизвиква у жената сексуална възбуда. Тя предвкусва много по-яркия и примамлив секс, и вече обхваната само от това чувство тя се възбужда още повече. Това е възможно като се увеличи члена.
Голяма сексуална маневреност. Увеличавайки члена, съгласете се, Вие обезпечавате голямо разнообразие от сексуални пози! Това, което е невъзможно при средна дължина на половия член, става възможно при по-значителна големина на пениса.
Предизвиква по-остри усещания Колкото е по-голям половият член, толкова е по-голяма площта на неговото съприкосновение, а следователно, и по-голяма площта, възприемаща външното стимулиращо дрзнение. Затова, колкото по-голям е членът, толкова по-остри сексуални усещания доставя той както на мъжете, така и на жените. Увеличението на члена води към по-пълен оргазъм и за двамата партньори.
И така, размерът на члена има огромно значение, и въпросът «как да се увеличи члена?» вълнува болшинството мъже. Методиката «Как да се увеличи члена с до 10 сантиметра за един месец» ще помогне на много мъже да се харесат на жените и да придобият възможността да станат първокачествени любовници!
Увеличете дължината и дебелината на половия член бързо и безопасно в удобна обстановка – у вас, вкъщи! Размерът на Вашия пенис напълно зависи от Вас!
Започвайте методиката ОЩЕ СЕГА – вашето момиче чака!
paparak

Flamingo Безплатна Рекламна Агенция

С аромат на хормони – естествени афродизиаци

Лятото е сезонът, в който въздухът е пренаситен от хормони, които се отделят непрекъснато през кожата ви под въздействието на горещото време. А ароматът на хормони действа като естествен афродизиак. Ето защо лятото е сезонът на любовта и секса.


И така, кои са секс хормоните, които ви привличат като наркотици, които ви опияняват като афродизиаци, които са доказателство за съществуването на любов от пръв мирис и поглед, по които разбирате кога някой е възбуден или току-що е приключил лудо сексуално рандеву?


Феромони. Това са молекули, които се отделят от жлези, намиращи се около гениталиите и подмишницата. Попадайки във въздуха и улавяни от чувствителни рецептори, феромоните се превръщат в причинители на силно сексуално привличане и на практика допринасят за сексуалната привлекателност на мъжа и жената.

Тестостерон. Под въздействието на тестостерона, който е стероиден хормон, както жените, така и мъжете, се чувстват силно възбудени и с високо самочувствие.

Естроген. Това е женски полов хормон, чиито нива рязко се повишават в период на овулация. Действието му се изразява в повишаване на половото влечение и сексуалната активност.

Пролактин. Това е хормонът, който успокоява сексуалния ви нагон след достигане до оргазъм. Високите нива на този хормон обаче може да са една от причините за стерилитет.
Окситоцин. Той повишава чувствителността на нервите и според учените способства за по-разтърсващи оргазми. Може да се нарече „любовен хормон“ заради свойството му да ви кара да се чувствате силно свързани с половинката ви и да изпитвате удоволствие от всеки контакт с него.

Ендорфин. Това е известният хормон на щастието, който намалява стреса и създава чувството на еуфория. Под въздействието на ендорфините се чувствате замаяни, сънливи, щастливи. Отделя се в големи количества при достигане до оргазъм.

Адреналин (епинефрин). Този хормон се отделя в големи количества по време на любовната игра и самия сексуален акт. Той подобрява кръвообръщенеито, забързва сърдечния ритъм и на практика се чувствате така, сякаш сърцето ви всеки момент ще се пръсне от щастие.

Серотонин. Той се отделя в големи количества в резултата на оргазма и, тъй като регулира настроението, се смята за идеален антидепресант. Ето защо след секс се чувствате щастливи и спокойни. Подобно на пролактина, серотонинът също намалява сексуалната възбуда. Много антидепресанти съдържат серотонин и освен, че ви успокояват могат да провалят сексуалния ви живот.
Ели Йорданова-rozali

Секс играчка по мярка



Днес те каня на “лов”. Не за мъже. Не и за най-големите намаления в модните магазини. Не. Ще си “ловим” играчки. От по-така породата. Минимум правила и инструкции за употреба, максимум удоволствие. Ще намериш ли своя номер?

Една приятелка ми пробутваше версията, че ако не знаеш какво да подариш на някого за рождения ден, няма какво толкова да се чудиш. Просто влизаш в първия секс шоп и готово. Освен това днес вече нямаш оправдание, че те е срам. Защото освен в съвсем реалния магазин в квартала, сега имаш възможност да “влезеш” не в един, а в няколко десетки електронни магазини, където, необезпокоявана от никого, да разгледаш внимателно всички картинки на секс артикулите, да разбереш колко струват и прочее подробности. И всичко това, без да се налага да свеждаш надолу поглед и да се сконфузваш с вида “ааа, не, всъщност аз нищо не търся, просто обърках магазина”. Няма да забравя как една двойка от компанията се запътили да търсят за подарък белезници. И къде-къде, та в първия секс магазин. А те и двамата са възпълнички и доста притеснителни и докато разказваха преживяването си, дълго се смяха на нелепото усещане, което са изпитали.

И това само от покупката на чифт най-обикновени белезници с пухчета. Представяш ли си какво щеше да е, ако си бяха купили вибратор?

Ето че от дума на дума си дойдох на думата. Вибриращият заместител на най-апетитната част от мъжката анатомия води в класацията на секс играчките. След като си елиминирала фактора “срам”, остава да елиминираш и следващия, също толкова смущаващ фактор – “цена”. Можеш да си намериш съвсем приличен и надежден вибратор както за 300, така и за 30 лв.

Три пъти “Да” за силикона

Независимо дали търсиш новия “домашен любимец” за себе си или за някоя приятелка, имаш ли възможност за избор, е добре да предпочетеш силиконов пред латексов (само за справка – предлагат се и стъклени вибратори, но те са доста по-скъпи). Силиконовите “другарчета” са като истинска плът, защото бързо приемат и задържат телесната ти температура. Освен това превъзхождат онези, направени от гума, желе или латекс, тъй като нямат мирис и се поддържат лесно. Е, за сметка на това са малко по-скъпи, но в крайна сметка не си купуваш всеки ден вибратор. От силиконовия приятел няма опасност да развиеш алергия (неприятност, която може да те сполети от латексовия). И накрая – поради липса на пори в структурата на силикона е по-малко вероятно да се разпространят бактерии и вируси, които причиняват полово-предаваните сексуални болести.


“Вкусни” вибрации

“Овкуси” изживяването с помощта на екзотичните лубриканти и гелове, които можеш да намериш в аптеките и в секс магазините. От аромат на ягоди и портокал през алое, та до пина колада и шампанско.

Ароматът и вкусът обаче далеч не са всичко. Има такива форми, от които да ти падне шапката. Вибраторите и дилдата, чийто край наподобява зайче, пингвинче или къртиче с мърдащи се муцунки (или уши – за по-интензивно удоволствие), отдавна са класика в жанра. Клитор стимулаторите в подкупващо бебешко розово и небесносиньо пък изглеждат по-скоро невинно, защото наподобяват тумбест калъф за очила. Можеш да ги носиш в дамската си чанта и спокойно да я забравиш отворена. Никой няма да заподозре каква палавница си.


Играчка–плачка
• Преди да използваш вибратор, е хубаво да го намажеш добре с овлажнител (ако вместо него намажеш външните полови органи ефектът ще е почти същият - дублирането пък прави нещата още по-“сочни”);
• Бъди внимателна, защото чрез еротичните играчки могат да се предават венерически болести! Ако ги ползваш със случаен партньор, не пропускай да ги покриваш с презерватив;
• След всяка употреба внимателно ги почиствай с топла вода и сапун (с никакви други агресивни измиващи препарати). Подсушавай ги добре преди следващата употреба, за да избегнеш разпространението на бактерии. Вече се продават специални CLEAN продукти;

• Не ги потапяй под вода, преди изрично да си се уверила, че са водоустойчиви.
• Внимавай с аналните и вагинални топчета. Прокарването им по, около или във вътрешността на най-горещите ти точки може да е изключително наелектризиращо. Малката опасност обаче идва, когато тънката дръжчица на топчето (или наниза от топчета) се скъса и то остане в теб.


За професионалисти
Ако за първи път влизаш в реален или виртуален секс шоп, можеш да останеш, меко казано, шокирана. Защото някои от играчките (като например тези, стимулиращи гърдите, или пък вибриращите вагинални помпи) изглеждат по-скоро като медицински уреди за мъчение, отколкото като нещо, което доставя наслада. Само дето според хората е и насладата, нали така? За мен лично удрянето по дупето с камшик или връзването за леглото с белезници, били те и с пухчета) би ми се сторило по-скоро странно, отколкото възбуждащо. За теб обаче може и да е точно обратното. А за него? Моята силна половинка смята, че истинската секс играчка от плът и кръв върши най-добра работа. А твоята? Изненадвала ли си го с нещо еротично в добавка към голото си тяло? Ако още не си, съветвам те да поразвържеш въображението (и кесията си) и да “половуваш”. На слука!

bliasak.bg

Може ли пенисът да се счупи?




Неотдавна чух история на човек, който бил приет посред нощ в спешно отделение заради счупен пенис. Меко казано се втрещих и не повярвах напълно, че съществува такова чудо „счупен пенис”.Въпросният човек претърпял спешна операция, а мадамата, предизвикала му тази трагедия, се изнизала тайно веднага след като го оставила в болницата.

Тази жестока история ни предизвика да разучим какво представлява счупването на пениса и до какво води.

Истината е, че травмите на мъжкия атрибут стават все по-често срещано явление. Основно те могат да бъдат закрити и открити травми.


                                                                             Flamingo ��������� �������



Откритите травми са всички одрасквания, наранявания и разкъсвания (не дай си Боже), които засягат външната част на пениса. Някои от тях могат да бъдат толкова опасни, че да се стигне до ампутация на половия орган, което определено е най-големият кошмар на един мъж.Травмите на члена се случват най-вече, когато е в състояние на ерекция, защото тогава е най-уязвим. Ако му докараме контузия, видимите белези са зачервяване и посиняване, придружени с много силна болка. Обикновено се получава кръвоизлив и бързо трябва да се потърси лекар. Добре е да се слагат студени компреси, а в някои случаи се изписват антибиотици, за да не стане възпаление. Покоят и въздържанието от полова активност са задължително поне 1-2   седмици, според случая.


Какво представлява чупенето на пениса?То се случва по следния начин. Възбуден си, правиш див секс, не мислиш много къде си и как го правиш, мятате се като луди и изведнъж чуваш „щрак“. Усещаш адска болка, пада ти, членът ти променя нормалната си форма. Фрактурата се получава в основата на пениса, много по-рядко в средата или в главичката. Получава се кръвоизлив, който бързо се разпространява към долната половина на корема, слабините, седалището и вътрешните повърхности на бедрата. Много е важно как ще се действа от тук нататък.
Посещението при лекар и адекватното медицинско обслужване са


задължителни. В противен случай, могат да останат нарушения, които да попречат на нормалния живот на човек. Усложненията най-често са свързани с бъдещи проблеми с ерекцията, които нарушават нормалния полов живот.

Звучи ужасно, даже брутално! Никой от нас не иска да си представи, че може да му се случи нещо подобно! Затова трябва да бъдем внимателни към „приятелите“ си, да не вземат да ни изоставят във важните моменти.
ero-market.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flamingo ADS