10.05.2012 г.

Сексинструктор обещава на жените 4 месеца оргазъм

Сексинструкторка обещава на жените, които следват съветите ѝ, четиримесечен оргазъм. А преди си мислехме, че свинете са богопомазани с 30-минутно сексуално удоволствие.

Зоолегендата, че женските прасета изпитват 30-минутен оргазъм винаги е била като обеца на ухото за нашия, човешки, вид. Сега обаче една сексинструкторка от Сан Франциско твърди, че е измислила начин жените да изпитват четиримесечен оргазъм.

Да, няма грешка - четиримесечен.

Никол Дидон, написала и издала книгата „Бавен секс", сама се хвали, че е открила изкуството и майсторлъка за постигане на безотказен дамски оргазъм - далаверата била в това, че женската наслада се постига по различен начин от мъжката.

Специфичният метод на Дидон се нарича „оргазмена медитация". В началото на своите проучвания тя стъпила на статистиката, че 26% от жените са изпитвали оргазъм при последния си полов акт - в сравнение със 76% от мъжете.

„Жените също толкова, колкото и мъжете, жадуват за секс", разправя Никол Дидон.

„Този секс, който дамите искат обаче, не им се предлага в менюто.", твърди тя.

Според книгата за да се усъвършенстват в бавния секс, двойките трябва да се уединяват за по 45 минути в продължение на 10 дни. Мъжът трябва да овладее спецификата на разгалването, а девойката - да е максимално концентрирана. Рецептата е, че партньорът остава облечен, а жената сваля всичко от кръста надолу. После се прибягва до описаното в наръчника галене върху мека кушетка с две възглавници. Лампите са светнати, двамата са силно вглъбени в усещанията си, а пичът трябва нежно да изказва това, което вижда. (Звучи като извадено от готварска книга, да.)

Сексинструкторката е категорична, че оргазмената медитация трябва да се практикува отделно от секса, тъй като нейната цел не е непосредствения оргазъм, а поддържането на дамите във възбудено състояния за по-дълъг период от време. От своя страна това помагало и на отделния полов акт, при който дори най-малкото погалване вече би предизвикало неподозирани реакции на женското тяло. Надяваме се - позитивни.
източник: bNews

Естествоизпитател: Гей си затъкна дюля в задника




Мъж със заседнала дюля в ануса пристигнал в спешната болница на "Пирогов"да моли за помощ. Това е един от странните случаи, на които напоследък се натъкват хирурзите там.

Все повече зачестяват хората, коитo идват на зор, след като нещо е заседнало при анален секс.

На лекарите им се налага да помагат на гейове, които са прекалили с любовната игра. "Много често предметите остават вътре. Намирали сме вибратори, дезодоранти, дървени чукчета от хаванчета за чесън, шишета и какво ли не", казва д-р Валентин Андреев.

Най-ексцентричният предмет, на който хирургът е попадал е огромна дюля, напъхана в ануса на момче. "Дойде при мен един млад мъж, хомосексуалист, и каза: "Извинявайте, но си напъхах една дюля в задника", разказва лекарят. Оказало се, че младежът се хванал на бас с приятели.

В повечето случаи предметите се вадят по неоперативен начин. Понякога обаче се налагат и по-сериозни мерки - например ако се окажете с флакон от пяна за бръснене в дупето и твърдите пред лекарите, че сте се подхлъзнал в банята и сте се "нанизал" на него, какъвто случай имаше в търновско преди време.

Още по-сложна е ситуацията с дамите естествоизпитателки, търсещи всевъзможни начини да увеличат сексуалното си удоволствие.



През май например зелена тиквичка бе извадена от влагалището на пловдивчанка в отделението по гинекология в Университетската болница "Св. Георги" в Пловдив. Жената потърсила специализираната помощ след секс с партньора си.

Жената решила да "уголеми" пениса на партньора си с продълговатия зеленчук. Тя издълбала тиквичката и накарала мъжа да я сложи на пениса си. Докато двойката правила секс, тиквичката обаче се изхлузила, начупила и останала във влагалището на жената.

Няколко дни дамата се опитвала да я премахне, но като не успяла, потърсила помощ в болницата.
източник: bNews

Страсти и политика: Словенска министърка подава оставка заради участие в групов секс

Министърът на вътрешните работи на Словения Катерина Кресал е подала оставка след като стана ясно, че е участвала в групов секс. Това обаче не е единственото й провинение. Катерина бе уличена в участие на огромни корупционни схеми.

Словенските журналисти определят Катерина Кресал като една от най-могъщите жени в страната. През 2009 година тя бе определена за жена на годината

Местната преса всеки ден съобщава подробности около скандалите свързани с Кресал и нейния кръг, които си организирали оргии.

Заради огромния скандал правителството на Словения бе на ръба да падне от власт.

Миналата година пък нейната кола А8 бе засечена с 200 километра в час без сигнални светлини. В последствие шофьорът й бе глобен с 460 евро, а тя се измъкна като заяви, че не е знаела за скоростта.
източник: bNews

Пускат метро само за жени за да избегнат сексуалния тормоз при пътуване

В Сеул от 1 септември в метрото ще се движат специални влакчета за жени, за да не бъдат подлагани на сексуален тормоз.

В столицата на Южна Корея, Сеул, за пръв път в света създадоха транспорт изцяло предназначен за жени.

В метрото вече ще се движат влакчета, на които ще имат право да се качват само представителките на нежния пол, съобщава онлайн изданието Askmen.com.

Това било продиктувано от факта, че жените в метрото твърде често са подложени на сексуален тормоз, коментира Askmen

Сеулското метро превозва дневно 6,4 милиона души и ежедневно се подават по 600 доказани със свидетели или камери случаи на сексуален тормоз към жени.

Затова от 1 септември ще има специални женски влакчета.
източник: bNews
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flamingo ADS