22.02.2012 г.

Жена с две вагини взема 1 млн. долара за участие в порно филм

Британката Хейзъл Джоунс, която стана знаменитост поради факта, че се е родила с две напълно оформени вагини, най-накрая ще покаже на света какво има.

Според сайта TMZ, Хейзъл е получила предложение за 1 млн. долара, за да се снима в порно филм. 27-годишната блондинка от известно време дава интервю след интервю, където надлежно обяснява състоянието си наречено "uterus didelphys", което се среща при 1 на 3 хиляди жени, но при нея е уникално и предполага два чифта репродуктивни органи с две маточни шийки и респективно 2 отвора.

Въпреки деликатното си състояние Хейзъл не е срамежлива и заедно със съпруга й са склонни да покажат "триковете" на двете вагини.

След като разбрали за намеренията й, порно продуцентите Vivid Entertainment веднага се свързали с нея с неустоимото предложение, пише Lifestyle.bg.

"Вие очевидно се необикновена жена и искам да ви направя предложение да участвате в следващия филм на Vivid. Ще ви платим 1 млн. долара", пише в писмо на шефа на компанията Стийв Хирш до Хейзъл.

Сумата всъщност е по 500 хилядарки за вагина, което си е също много в тия среди. Заради уникалността си Хейзъл ще има и други облекчения, като това да си избере партньорите. Компанията ще и поеме още самолетните билети до Вегас, както и престоя в хотела. Остава само жената с двете вагини да каже "Да".





Още по темата...


novini.bg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flamingo ADS