26.05.2012 г.

Какво мислят мъжете за вибраторите?

Снимка: Reuters
Най-популярната секс играчка безспорно е вибраторът. Какво мислят за него мъжете? Възбужда ли ги идеята за допълнително стимулиране на партньорката в секса или се страхуват от изкуствения пенис до жена им?

Отговорите на всички тези въпроси зависят от това какъв човек е вашият партньор и доколко голямо е любопитството му да опита нещо ново. Ако е авантюрист, не се страхува от нови неща, със сигурност би опитал и секс с вибратор.

Някои мъже предпочитат само да гледат как жената използва вибратора, други пък ще се включат и ще направят „тройка“, но едва ли има мъж, който иска да бъде изместен от машина с батерии. Тогава рязко ще спадне не само самочувствието му на изкусен любовник.

Правото на самозадоволяване не се определя по полов признак, както някога. Търсите ли разнообразие, още по-горещ секс или да развиете креватните си умения, включете и вибратора в играта, но без да забравяте за партньора си все пак (случва се).
az-jenata.bg

Девственици в битка за милиардери

11 китайки девственици ще получат правото да се омъжат за 11 китайски милиардери. Снимка: архив, Reuters


Китайските красавици трябва да са без корекции, високи 1,60

28 девствени китайски красавици се класираха на финала на необичайно състезание, в края на което 11 от тях ще получат правото да се омъжат за 11 китайски милиардери, съобщава АНСА.

Конкурсът се организира от април в град Гуанчжоу от местна фирма за запознанства. 11 местни милиардери поискаха от фирмата да им намери жената на живота им.

Тяхното изискване беше кандидатките да са високи 1,60, да не са си правили никакви естетически корекции, да са на възраст между 18 и 28 години и да са девствени.

Въпреки тези ясно формулирани изисквания в конкурса се явиха 2800 жени на възраст от 18 до 56 години.

От тях бяха отсеяни 300, отговарящи на критериите, които на последващ етап бяха сведени до 28 дами. Победителките ще бъдат обявени през юни.

Предстои в други китайски градове да се организира също такава надпревара.
dnes.bg

Арестуваха порно кралицата Джена Джеймисън


Блъснала се пияна в стълб


Порно кралицата Джена Джеймисън бе арестувана на 25 май, след като се блъснала в стълб на улична лампа в богаташкия квартал „Ориндж Каунти", Калифорния.

Блондинката, която години наред пълнеше мъжките фантазии с изпълненията си във филми за възрастни, е била пияна, но за щастие се е разминала с леки наранявания.

В инцидента не са взели участие други коли. След като е дошла полицията, Джена се разревала и казала само „Искам да се прибера у дома", пише сайтът TMZ.

Свидетел на леката катастрофа е станала една жена, която обяснила пред органите на реда: „Звъня ви, за да ви кажа, че беше много пияна. И се блъсна в един стълб", били думите ѝ.

Джеймисън, която преди се бореше със зависимостта си към дрогата, бързо е излязла от ареста.
dnes.bg

Най-красивите спортистки, позирали за Playboy


Най-красивите спортистки, позирали за Playboy

Playboy всяка година допълва колекцията си от снимки на красиви разсъблечени звезди от киното, музиката спорта.

Защо известните правят това.

Пари? Знае се, че част от хонорарите са баснословно високи.
Слава? Появата на познати лица на страниците на Playboy винаги е предизвиквало огромен интерес.
Или просто за да се похвалят с идеалните си форми?

Каквато и да е причината, нека си спомним някои спортистки, чиято поява бе истинска сензация:

10. Еми Акуф

Американската шампионка на скок височина се появява през 2004 на страницата „Представителки на Олимпийските игри.

9. Катарина Вит

Германската фигуристка дълго не смятана за най-великата състезателка във фигурното пързаляне в цялата му история. Няма нужда да изреждаме впечатляващата й колекция титли. Така че когато през 1998 г. тя прави стъпката да се появи в Playboy, броят буквално се разграбва.

8. Анита Маркс

Анита Маркс се занимава с американски футбол от петгодишна. Появявайки се в мъжкото списание през 2002 година, тя заявява, че иска да покаже как трябва да изглежда всяка истинска състезателка- привлекателно и чувствено.

7. Ашли Харклероуд

След загуба на открития шампионат по тенис на Франция „Ролан Гарос“ американката се насочва към мъжкото списание и постига доста по-голям успех.

6. Мия Сейнт Джон

Независимо че боксьорката се заема с този спорт сравнително късно, тя има впечатляващи постижения: през 2005 г. печели световна титла в лека категория на Женската боксова асоциация и титлата IBA, а на 40 години става световна шампионка в полусредна категория в WBC. Мия украсява с разкошното си тяло ноемврийския брой през 1999 -а.

5. Тори Уилсън

Преди спортната си кариера в борбата, Тори Уилсън активно се занимава с фитнес и има две титли – Мис Галакси Нова и Мис Галакси Флорида,Появява се в Playboy два пъти – май 2003 и март 2004.

4. Мария Бутирская

Носителка на световната титла по фигурно пързаляне през 1999 година, има три европейски златни медала и шесткратна шампионка на Русия, тя украсява корицата на Playboy през ноември 1998 г.

3. Аманда Биърд

Плувкинята завоюва първия си олимпийски златен медал още на 14 години. Има два световни рекорда на 200 м бруст и е защитник на правата на животните. Снима се гола в реклама на PETA, а през 2007 г. се появява и в Playboy

2. Габриела Рийс

Волейболистката и модел често се е появявала на кориците на спортни списания. През 1989 г. е обявена за най-красивата жена в света според сп. Elle, а женското списание „Спорт и фитнес“ я определя като една от най-влиятелните жени в спорта. Така че появата й през 2001 г. в Playboy се радва на огромен интерес.

1. Kатарина Шулц, Никол Райнхард, Роми Тарангул и Петра Ниман.

Хокеистката Катарина Шулц, състезателката по канукаяк Никол Райнхард, джудистката Роми Тарангул и състезателката по ветроходството Петра Ниман имат медали от националните си шампионати и по няколко участия в Олимпийските игри.

Тези красавици украсиха вкупом септемврийския брой от 2008-а.
data.bg

Мъж позна жена си в порно и припадна

Египтянин, пожелал да изгледа порнофилмче в онлайн магазин, а когато зърнал съпругата си, изпаднал в безсъзнание.


Египтянин, който за пръв път в живота си реши да изгледа порнофилм, остана като втрещен, след като на кадрите разпозна... собствената си съпруга, съобщи "НетПрес".

Той пожелал да изгледа филмчето в онлайн магазин, а когато зърнал съпругата си, изпаднал в безсъзнание.

След като се съвзел от шока, той се отправил към дома си и потърсил отговор на видяното от любимата си. В началото тя категорично отрекла да е участвала в такава продукция.

По-късно, след като разбрала, че е безсмислено да продължава да лъже съпруга си тя му признала истината, като му е съобщила, че има връзка с мъж още от времето преди да сключат брак.

"Намерих 11 филма от жена си в интимни ласки с нейния любовник. Това ми е първият път, когато гледам порнофилм", признава излъганият мъж.

Не се съобщава какво е последвало в семейното гнездо - дали бурна раздяла или мъжка прошка.

bnews.bg

Най-секси бг моделката започва еротично шоу

Алекс Йорданова, която е известна с титлата "Най-секси модел" и с участието си в риалитито "Милионер търси жена", отново ще провокира зрителите.

Брюнетката е получила предложение да участва в още едно риалити,

подробностите за което обаче се пазят в тайна.

Концепцията на новия формат ще е еротична, а сексапилни участнички ще разкриват своя сексапил, шушукат телевизионери.

Наскоро Алекс се завърна от Виена, където взе участие в престижно международно изложение.

В момента Йорданова, която е носителка на титлата "Най-секси модел", набляга на образованието си и едновременно с това се подготвя за новите предизвикателства.

bnews.bg

Гола мотористка глобена за каска



Румънски пътен полицай спря мотор с двама души на него – съвсем екипиран рокер и чисто гол рус ангел.

В крайна сметка, след кратко колебание, катаджията от северната ни съседка успял да глоби девойката със съмнителен морал само за пътуване без каска.

Въпреки силното желание на органа на реда да постанови и наказание за нещо по-драстично, например джиткането гол по пътищата край Констанца, той нямал оторизация за подобни санкции и написал само едно скромно фишче.

За радост за сеирджиите по света и у нас обаче мотористи от свитата на голата мацка направили снимки, за да ги споделят с всички жадни за женски прелести очи.

След като получила фиша, девойката само се усмихнала на чичко полицай,

нахлузила си каска и продължила пътуването – отново гола, обаче този път само от врата надолу.

„Пътен полицай може да глобява само за пътни нарушения“, обяснява свидетел пред местна медия. „Затова той просто я предупреди с фиш и ѝ позволи да продължи пътя си.“
bnews.bg

Ако носи червено, иска да спи с теб!


Жените в червено искат секс на първа среща

Ако носи червено, иска да спи с теб!

Това поне смята голяма част от мъжете, твърдят френски учени и по този начин обясняват прочутото клише, че силният пол предпочита дамите да се дегизират в алени дрешки.

Психолози от Бретанския университет във Франция са направили проучване сред 120 мъже между 18 и 21 години, като са показали пред загорелите им погледи 20-годишни момичета с различни цветове тениски с молба господата да оценяват атрактивността на девойките и какъв смятат, че е шансът им за секс на първа среща с тях, пише британският The Telegraph.

Червените спечелили, при това и по двата показателя.

Освен че дамите с червени одежди се оказали по-секси за мъжете, по-голямата част от тях събрали и стабилен рейтинг за нещо повече от целувчици. Анализът на проучването показал още, че типът дреха не е от съществено значение – просто трябвало да е червен.

Мъжете били доста единодушни и че шансовете им за секс на първа среща с дамите в червено са по-големи, отколкото с останалите (а на следващите места, за сведение, се наредили - синьо, зелено и накрая бяло). С това и психолозите по-късно обясняват защо господата са оценили алените мацки като по-апетитни парчета – чисто и просто защото е по-секси да знаеш, че можеш да стигнеш до края от първия път.

Червеното така или иначе е любим цвят на мъжете.

В началото на тази година например няколко немски психолози установиха, че русият цвят на косата вече не е еротичен блян №1 за господата и отдавна-отдавна е отстъпил водачеството на червения. „Червеното е символ на страстта и когато мъжете видят червенокоска мислят, че имат пред себе си жена, с която няма да имат проблеми в секса“, коментира тогава една от водещите учени в изследването.

bnews.bg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flamingo ADS