20.02.2012 г.

Анелия иска да си върне Коко

Певицата така и не намери щастието при друг
Изпълнителката на “Обичай ме” искала да се събере с бащата на дъщеря си. След раздялата им тя завъртя няколко любови до една неуспешни. Разочарованието й я тласка в прегръдките на Коко Динев, твърдят от “България днес”.
Анелия си намирала поводи да се среща все по-често с Коко и се надявала между двамата отново да пламне страст. Футболният бос не бил против нежните й атаки, а и той се раздели с Емилия. Ако Анелия си го върне, това ще е най-доброто отмъщение. Дълго време пайнерките си разменяха реплики в медийното пространство. За враждата им бе виновен Коко, но се оказа, че той излезе сух от водата. Анелия не само не му се сърди за предателството, но и го иска отново.
Изпълнителката от лекия жанр завъртя любов с Мартин Данона, но любовните му похождения станаха причина за раздялата. След това започна авантюра с Малкия Дамбовец, но и и тази връзка бързо се разпадна. Така на празниците Анелия се оказа сама, пише hotnews.bg.
Не е изключено певицата и футболния бос да се съберат в името на детето. Дъщеря им и без това страда от липса на внимание, тъй като известните й родителите са прекалено заети.



Още по темата...

mamita-bg.com

Кейт Мидълтън Е Най-Възпитаната Знаменитост

Съпругата на британския принц Уилям Кейт Мидълтън беше избрана за звезда с безупречни маниери, според проучване във Великобритания.
Списъкът включва актьори, музиканти, спортисти и други популярни личности, които, по думите на един от авторите на идеята, Елизабет Ан Уинтърс, през 2011 г. не са успели да покажат достойнство, чест и уважение.
Докато херцогинята на Кеймбридж,  Кейт Мидълтън впечатлява с доброто си възпитание, американската риалити звезда Ким Кардашиян беше избрана за най-невъзпитаната знаменитост. Това се дължи на факта, че звездата парадира с презрението си към важна институция като брака, след като подаде молба за развод само 72 дни след сватбата си. И досега причините за това решение са само слухове.
За разлика от нея Кейт Мидълтън през цялата година показа безупречно познаване на правилата на професионална етика и поведение в обществото. Независимо че тя самата не е потомка на аристократично семейство, доказа, че заслужава да бъде член на британското кралско семейство.





Още по темата...

moetodete.bg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flamingo ADS