13.07.2011 г.

Sex MARKET FLAMINGO - BURGAS - 12 - sex shop - underwear

Тайните на изкусителките

Сигурно ви е писнало да слушате за митичната красота на Клеопатра? Знаете ли обаче, че неотдавна учените доказаха, че всъщност тя съвсем не е била толкова хубава?

Тогава как е успяла да плени сърцата на най-могъщите мъже на нейното време? Явно има жени, които просто са родени да съблазняват. Дори да не са най-красивите на света, те сякаш излъчват невидима аура, която покорява мъжете. Ние обаче ще ви помогнем да си откраднете техните „тайни” оръжия за съблазняване.

Погледът
Ако имате красиви очи и безумно дълги мигли, със сигурност ще привлечете вниманието на един мъж, но ако имате предизвикателен поглед, ще го покорите. Не, не бързайте да посягате към гримовете си, научете се да играете с очите си – отворете ги широко и го погледнете проницателно, повдигнете вежди, а след това наведете леко глава и притворете клепачи. Това е само една идея, но вие можете да намерите свои собствен стил за съблазняване. Не забравяйте обаче да гарнирате изкусителния си поглед с лека загадъчна усмивка – тя върши чудеса!

Макияжа
Сигурно веднага се сетихте за червеното червило? Няма спор, то е откровено сексуално, но е за по-палави поводи, когато искате да запалите страстта в сърцето (А и не само в сърцето!) на своя любим. Когато искате да спрете дъха на някой мъж обаче, заложете на естествената визия. Малко руж, спирала и очна линия и блясък за устните – на бас, че той няма да може да забрави онова момиче, което сякаш няма и капка грим, а изглежда токова изкусително.

Дрехите
Факт - няма по-добро средство от дрехите с мини дължини, което да ни накара да се почувстваме супер секси. Но между това да бъдеш сексапилна и да си съблазнителна определено има разлика! Ако сте решили да „подчините” някой мъж на своето сърце, заложете на средните дължини и го оставете да помечтае. Рокля с голо рамо или предизвикателна цепка също са чудесен начин да провокирате въображението му.

Осанката
Не всички мъже са вманиачени в големите гърди, но всички харесват красиво подчертания бюст. Най-лесно можете да го постигнете с идеалното деколте, но по-важното е да заложите на правилната осанка. Изправете рамене, за да повдигнете бюста си и да приберете корема си. Така ще изглеждате не само по-стройна, но и ще създадете впечатление, че сте достатъчно самоуверена. А на такива жени мъжете трудно устояват.

Гласът
Ако гласът ви е с по-нисък тембър, значи сте от щастливките, на които им е вродено да съблазняват. Според американски психолози колкото по-сексуална е една жена, толкова по-нисък е гласът й. Освен това те установили, че дори едно момиче да е много красиво, ако тембърът му е твърде висок, мъжете по-трудно ще бъдат привлечени от нея. Това обаче не бива да ви отчайва! Ако не сте от листата на богоизбраните просто ще трябва малко да потренирате.

Маниерите
Умението да съблазняваш е истинско изкуство, в което жената трябва да владее определени жестове. Когато говорите със събеседника си наведете се леко напред към него и не се притеснявайте да го докосвате, но го правете съвсем небрежно и за малко – сякаш ръцете ви съвсем случайно са попаднали на „неправилното” място.

Излъчването
Излъчването е най-голямата тайна на съблазнителките! Ако се чувствате добре в кожата си, ако сте уверена в себе си и дарявате околните с позитивизъм, повярвайте, няма начин да не плените не едно, а поне дузина мъжки сърца!

Автор: BeU
beu.bg

Лубриканти или лични смазки, са специализирани смазки, използвани за да намалят триенето на гениталите или ануса по време на полов акт. Този вид лубриканти в началото са замислени, като хирургически смазки, за употреба по време на медицински процедури.
Сега най-често са използват за смазване по време на секс, особено където естествената лубрикация от вагинални флуиди не е налична или недостатъчна.




Лубриканти базирани на водна основа
Водно-базираните лубриканти са вид, който е с най-малко дразнение върху повърхностите. Те са комбинация между целулоза и вода и се появяват през 50-те години.
С развитието им се прибавят различни агенти за разстилане, водо-задържане, и устойчивост на замърсяване.


Вискозитетът на тези продукти може да бъде нагласен спрямо тяхното съдържание на вода и концентрация на целулоза. Те имат тенденция към бързо изсушаване по време на употреба, но добавянето на допълнително вода е достатъчно за да ги активира отново.
Свойствата на този тип лубриканти води до тяхното често използване по време на секс.

Лубриканти базирани на мазнина
Петролното желе дълго е използвано за медицински процедури. Базирано на мазнина, то не реагира с телесни течности по същият начин като лубрикантите базирани на водна основа.Това го прави по-дълготрайно, въпреки че в известна степен е с по-малко смазващо действие.
Този вид лубрикация понякога е използван като смазка за анален секс. Въпреки че е евтина, тя често е трудна за почистване от тялото след секс, поради фактът, че не е водо-разтворима.



Като импровизирани лубриканти могат да се използват кремове или мазни хранителни продукти.
Съществуват мнения, че такъв тип лубриканти са неподходящи за използване по време на анален секс, защото могат да покрият вътрешноста на дебелото черво и да се превърнат за проводник на много потенциални инфекции.
Най-популярните продукти от този вид лубрикация включват вазелин.

Лубрикантите могат да бъдат използвани за увеличаване удоволствието или да намаляват болката по време на секс.


Използват се за смазване на пенис, вагина или анус преди полов акт, прилагат се при анален секс, при който няма естествена лубрикация или при вагинален секс с наличие на вагинална суша. Могат да се прилагат и по време на мастурбация, както при мъже, така и при жени, също така и за улеснена употреба на секс играчки.


Испанската муха - история и традиции

Испанската муха - история и традицииИспанската муха The Spanish fly обикновенно е се свързва с изумрудено-зелен бръмбар Lytta vesicatoria, от фамилия Meloidae, въпреки че и други видове от тези бръмбари се наричат със същото име. Той е oт 15мм до 22мм дълъг и от 5 до 8 мм на дебелина, живее на фамилии основно по маслиновите растения. Бръмбара съдържа до 5 % cantharidin, който дразни кожата на животните. Праха от испанската муха е от жълтокафяво до кафявомаслинен цвят, с неприятен мирис и горчив вкус.

Испанската муха - история и традицииИспанската муха или cantarides както понякога се нарича, често се дава на животните, за да предизвика съешаване. Кантаридите ((2S,3R)-2,3-Dimethyl- 7-oxabicyclo[2,2,1]heptan- 2,3-dicarbonsäureanhydrid) отелени в урината водят до дразнене на каналите и причиняват възпаление на гениталиите и превъзбуждане. Поради тази причина, испанската муха е давана на хората с цел съблазняване. Тя е опасна тъй като необходимито количество е различно за всеки индивид и разликата между ефективната и вредната доза е много малка. Кантаридите причиняват болезнено уриниране, треска и понякога наличие на кръв в урината. Те могат да причинят увреждане на бъбреците и гениталиите.

sex shop, flamingo, bulgaria, sекс магазин, фламинго

Испанската муха - история и традицииМедицинската употреба на испанската муха датира от Хипoкрат. Лепенки направени от крилата на тези бръмбари са били използвани за да придизвикват възбуда. В древен Китай кантаридни бръмбари са смесвани с човешки фекалии, арсеник и билката Вълча лапа, за да се изработи първата в света миризлива бомба. Това е също един от най-известните в света афродизиаци. В древен Рим съпругата на император Нерон го е поставяла в хараната на гостите, за да ги доведе до откровения, с цел покъсна манипулация. Известно е че Хенри IV (1050-1106) е консумирал испанска муха с риск за неговото здраве. През 1572 известният френски хирург Амброс Паре написва откровенията на мъж страдащ от "the most frightful satyriasis" след като е приемал смес съставена от коприва и кантариди. През 1670 испанската муха е смесена с умряла къртица и кръв от прилеп за любовна магия направена от черния магьосник Ла Воисин. Тази смес е била поставена на храната на Луи XIV за да предизвика кралската страст към Мадам де Мотеспан. В 18 век кантаридите стават модерни, познати като pastilles Richelieu във Франция. Маркиз de Sade е обвинен че е давал бонбони с вкус на анасон, които са съдържали и испанска муха, на проститутки при оргията през 1772 г.. Той е осъден на смърт за отравяне и содомия, но покъсно е оправдан.

Испанската муха също така е била използвана като средство за абортиране, стимулант (тъй като един от ефектите е предизвикване на безсъние и нервно разстройство) и като отрова.

Aqua toffana, или aquetta di Napoli, е една от отровите свързана с Медичите. Смята се, че сместа е от арсеник и кантариди, тя е била изработена от италианската контеса Тоффана. Четери до шест капки от тази отрова, смесени с вода или вино, са били достатъчни да предизвикат безболезнена смърт до няколко часа.

До тук с медицинската страна на концентрирания продукт канатридин, който наистина е опасен. В секс магазините отдавна се продава продукта със съответната концентрация, съобразена с човешкия организъм. Екстратите от Испанската муха водят до силна полова възбуда. Необходими са 15-20 капки поставени в каквото и да е питие и ефекта започва да се наблюдава след 15-20 минути. Нека съвремените донжуановци не си въобразяват, че обекта на желанията им няма да им скочи в скута, а само ще бъде по-силно възбуден.

Разкази от клиенти за случки по повод използването на този елексир, потвърждават еднозначно ефекта на продукта. Нека клиентите не бъркат някои търговски марки използващи името "Испанска муха" и реалния продукт. Някои търговци продават тези продукти, но потребителите не бива да бъркат търговското име с реалния продукт.

Продукта Испанска муха (течен, без цвят, вкус и аромат, 29.5 мл.) на американската фирма BenWA можете да закупите от
нашите магазини в страната






или от

Най-младата майка в света

Когато дава живот на сина си през май 1939г. перуанката Лина Медина е само на 5 години. Тогава тя става най-младата и до днес майка, регистрирана в световната медицинска история. Отначало родителите и смятат,че подуването на корема й се дължи на тумор, но след като шаманите в планинското село не намират лек за болестта на дъщеря им баща й я завежда в болница. Там става ясно, че момиченцето ще става майка след един месец.
Лина е родена на 27.09.1933г и е само на пет години и осем месеца, когато на 14.05.1939 ражда чрез цезарово сечение сина си.Детето тежи 2,7кг. и е напълно оформено, и в много добро здраве. Майката и момчето можели да напуснат клиниката след няколко дни.
Оказало се, че момичето има менструация откакто е навършила три години, а на четири вече имала развити гърди и косми по генеталиите. След като провели редица изследвания докторите констатират, че Лина е физически напълно зряла, а това преждевременно развитие се дължи на рядък хормонален дисбаланс. Няколко години след това баща и, заедно с дъщеря си и внука си посещават САЩ, където отново на вече поотрасналите, майка и син се правят всевъзможни тестове, включително и за интелигентност. И е установено, че и двамата се развиват напълно нормално, дори над средното ниво за латиноамериканските деца.
Отначало се смятало, че бременността се дължала на сексуално насилие и дълго време властите разследвали баща й, но поради липса на доказателства, а и невъзможността на Лина да даде надеждни показания той е оневинен. Една от хипотезите за зачеването на детето е, че това е брата й близнак,чиито клетки са се засадили в утробата на момичето още в периода на зародиш. Все пак и до ден днешен произхода на бременността не е изяснен.
Децата се възприемали като брат и сестра, докато на 10 години малкият Херардо(името на момчето) не разбрал истината след подигравки от страна на съучениците си. Той умира на 40 години от болест на костния мозък, която не се дължи на крехката при раждането възраст на майка му. Лина се омъжва и през 1972г. ражда втория си син, 33 години след първия.И до днес тя живее със съпруга си в Перу.



lemons.btourism.com

Странни услуги на луксозни хотели


Хотелите днес правят всичко възможно, за да примамят повече посетители. Услугите, които предлагат ултра луксозните хотели обаче са повече от любопитни. И съвсем нормално, предвид факта, че трябва да оправдаят високите си цени.


Фея на романтиката
Четиризвездният хотел Barnsley Gardens Resort в щата Джорджия, САЩ, например, има  служителка, изпълняваща длъжността фея. Задълженията й включват придаване на романтична обстановка в стаята. Тя ще украси всичко с листенца от рози и ще поднесе шампанско и шоколад срещу съответното заплащане.

Стопляне на леглото
 друг лондонски хотел – Holiday Inn Kensington Forum – пък ще се погрижи леглото ви да е топло, като служител, облечен в термокостюм сгрее завивките.
sin.bg

Изумителни секс рекорди в книгата на гинес

    Хора от цял свят измислят какви ли не начини, за да запишат името си в книгата на Гинес. Когато говорим за секс обаче, там няма странни неща!

    Най-голям пенис

    Победител: Джон Кардели Фалкон от САЩ

    Рекорд: 39-годишният жител на Ню Йорк притежава най-внушителното мъжко достойнство на планетата. Въпреки това, през последните 12 години не е имал нито една интимна приятелка! Пенисът на Джон е 24 см в спокойно състояние, в ерекция - 34 см дължина и 16 см обиколка.

    Най-силната вагина

    Победителка: Татяна Кожевникова от Русия

    Рекорд: Татяна с лекота вдига 14-килограмова гира с помощта на вагиналните си мускули. Рекордьорката твърди, че е достатъчно да се правят редовно упражненията на Кегел - по 5 минути на ден в продължение на 15 години, и женската сила няма да е само в мъдростта!

    Най-продължителната женска мастурбация

    Победителка: Кити Кет от САЩ

    Рекорд: През 2008 година 28-годишната Кити, облечена само с розови котешки ушички, стана световна рекордьорка по мастурбиране. Първенството се проведе в Сан Франциско. Тя е мастурбирала в продължение на 7 часа и 6 минути. На помощ през всичкото това време са й "дошли" няколко вибратора и електрическа секс-машина. Един път на час Кити е получавала оргазъм.

    Най-продължителната мъжка мастурбация

    Победител: Масанобу Сато от Япония

    Рекорд: Първенството се проведе през 2009 година в Сан Франциско. Трудолюбивият японец е успял да поддържа ерекцията си 9 часа и 58 минути. Компания му правиха изкуствени вагини.

    Най-впечатляваща еякулация

    Победител: Хортс Шулц от Германия

    Рекорд: Книгата на рекордите твърди, че спермата на Шулц е била способна да прелети на 5 метра и 71 сантиметра височина над земята. Не се съобщават повече данни за обстоятелствата, в които е поставен рекордът.

    Най-голямо количество сексуални партньори за ден
    Победители: порно звездите Джон Доу и Хюстън от САЩ

    Рекорд: Джон е имал щастието да прави секс със 101 жени, като 52 от тях са получили оргазъм. Хюстън е удовлетворила 620 мъже, по 58 секунди за всеки!

автор: Actualno.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flamingo ADS