29.05.2012 г.

Сексът удължава живота

Сексът удължава живота с 10 години
Ежедневният секс удължава живота средно с около десет години, разкриват сексолози от Швеция. Специалистите уточняват, че за да сме здрави трябва да се отдаваме на ласки поне пет пъти в седмицата.

Според докторите честите сношения ще ни помогнат да се справим по-лесно с редица болести, а най-много спомагат при проблеми със сърцето и депресия. Също така, редовният секс поддържа кожата гладка и стегната, предпазват от целулит и бръчки. Най-важният и изненадващ извод от изследването е, че редовните ласки засилват в пъти имунната система, което е от изключително значение за цялостното здравословно състояние.

Сексът удължава живота

Изследователите са категорични, че хората които водят редовен полов живот винаги изглеждат по-млади и приветливи от връстниците си, които по една или друга причина се лишават от това удоволствие. Сексуално активните са и по – жизнени като цяло, боледуват много по-рядко и се възстановяват доста по-бързо след прекарана болест. Изследванията показват, че по време на секс партньорите изразходват почти толкова калории, колкото по време на фитнес занимания.

Интересни факти разкриват и от Световната здравна организация. Според тях всеки ден повече от сто милиона влюбени двойки правят секс, почти милион жени забременяват, а малко повече от сто хиляди правят аборт. Около триста и петдесет хиляди кръшкачи пък пипват по някоя срамна болест.
senzacia.net

Любо Ганев подписва декларации преди секс

Гигантът Любо Ганев, кара потресените си партньорки в леглото да … подписват декларации. Така той си гарантирал, че не носи отговорност при евентуални повреди вследствие на любовната игра.
Самият той се смее над това и споделя, че тези мерки са превантивни. Иначе Лупо от години има сериозна връзка с известна пловдивска бизнесдама, но от време на време късал синджира с фенки от сайтовете за запознанство. Иначе имайки предвид мерките на гиганта – два метра и живо тегло сто и шестдесет килограма, май тези декларации не са много на майтап. Както коментира самият гигант, „Напоследък взех да карам по- слабичките девойки да подписват декларация за трудова злополука, че току виж на някоя се пукне я ребро я нещо различно“, шегува се той.
plovdivmedia.com

Съблазнителка от “Троя” стана кралица

Помните ли невинната красавица, която съблазни Орландо Блум в „Троя" и подпали епична война? Даян Крюгер отново влиза в образа на героиня със синя кръв, този път като Мария Антоанета в лентата „Farewell, My Queen".
Ето защо появата ѝ в юнския брой на сп. Amica с корона на главата и скиптър в ръка, не е съвсем изненадваща. Само че вместо тежки рокли и милиони букли, я виждаме в доста семпли и стилни тоалети, с малко грим и спуснати коси. Около особата на Крюгер дълго време не се шумеше, но тя направи впечатляващо „завръщане" на червения килим на фестивала в Кан. Тя е една от дамите в журито на фестивала, заедно с актрисите Еманюел Дево и Хиам Абас и режисьорката Андреа Арнолд./Dnesbg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flamingo ADS