28.05.2012 г.

Мечтата на милиони мъже по света - Хайди Клум




Хайди Клум на пилон
 Мечтата на милиони мъже по света - Хайди Клум, смая с нова секси визия.
 Един от най-добрите модели вече привлича погледите и като певица. 38-годишната красавица се показа като разкрепостена изпълнителка и дори зарадва феновете си с танц на пилон. Атрактивният клип е към песента "Turn Up The Night", като е заснет за сп. "Hunger".

70-годишна девственица: Готова съм за секс


70-годишната кабаретната певица Пам Шау твърди, че винаги е била твърде заета, за да си намери мъж.

Въпреки че носи псевдонима Сексионалната Пам и е имала многобройните срещи с редица секс символи от близкото минало като Том Джоунс и Роджър Мур, Пам никога не е правила секс, съобщава вестник "Сън".

Кабаретната певица обяснява, че е последователка на тезата "секс преди сватбата - не!" И тъй като Пам е неомъжена, за плътски удоволствия и дума не може да става.

Но Сексионалната певица вече е готова да се хвърли в дълбоките води на брака. „Сега е времето. Готова съм да го направя с подходящия човек. Въпреки това, стандартите ми са все още високи. Надявам се да оплета в мрежите висок, мургав и красив милионер. Готова съм да пробвам с брака и може би да си легна с мъж. Човек никога не е твърде стар, за да опита нещо ново".

Независимо от възрастта си, Пам продължава да се облича в провокативни костюми по време на представления на британската клубна сцена и смята себе си за яка мацка.

„Може да съм на 70, но имам младо сърце. Хората не вярват, когато им казвам истинската си възраст. Смятам, че изглеждам страхотно. Сигурно защото никога не съм била омъжена и не съм имала деца. Аз съм забавна и страшно енергична", добавя тя.

Пам е родом от Уигън, Голям Манчестър. Живее с майка си Лилиян до смъртта й на 97-годишна възраст през 1995 г. Тя е подгрявала сцената за комика Кен Дод и певеца на балади Енгелберт Хъмпърдинк, пяла е в Лас Вегас и е деляла гримьорна с Том Джоунс, пише в. "24 часа".

„Никога не са ми липсвали оферти. Мъжете ме гледаха в дрехите, които носех на сцената, а аз си мислех, че ще е лесно, но никога не съм била истински интимна с мъж. Само малко съм се целувала", разказва Пам. „Никога не съм имала време да си намеря интимен приятел. Работех толкова много, че понякога спях само по един час на денонощие. Не ме блазнеше идеята за секс без брак, а той за мен означаваше да се откажа от мечтите си".

Тя спазва принципите си, дори когато е била заобиколена от най-горещите мъже на планетата. „Том Джоунс бе много добре изглеждащ млад мъж и често си говорихме преди да излезем на сцената. В края на 60-те години пяхме заедно. Винаги имаше завеса между нас в гримьорната", споделя 70-годишната певица.

Госпожица Шау, която е участвала в телевизионни реклами, хитовото шоу „Безсрамни" и „Извънземна аутопсия" с Ант и Дек, все пак признава, че е имало мъже, които са й хванали окото. През 1976 г. тя е получила предложение от работник на петролна платформа в Блекпул. Първоначално отговорът е бил „да", но след това тя се отказва от идеята, осъзнавайки, че не изпитва никакви чувства към него.

„Единственият мъж, с който си мислех да си легна, бе един момък, който идваше да ме гледа всяка вечер, когато пеех в Малта. Аз не бях готова да се задомя, затова не бе писано това да се случи", признава кабаретната певица.
data.bg
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flamingo ADS