18.05.2012 г.

Китайци падат в пропаст, докато правят секс в колата си

Китайци оцелели по чудо, след като паднали с колата си от скала, докато правели секс на задната седалка. 25-годишната Лин и 29-годишният Лий били откарани в болница целите изпотрошени и нетъртени, съобщава в-к Today News. Полицията твърди, че двамата спрели на ръба на пропаст и забравили да вдигнат ръчната. „Когато започнали да правят секс, колата се раздвижила, поддала и паднала от ръба на хълма. Щастливци са, че са летели само 50 метра и че не са сериозно ранени“ - допълват още китайските милиционери. Въпреки нараняванията след падането, любовниците станали, изтупали се от прахта и треволяка, и тръгнали да търсят някого, който да им помогне. Скоро намерили къща, където добър човек им дал първа помощ. Той разказва, че жената му се примолила да не разказва как точно е станал инцидентът, защото мъжът й със сигурност щял да поиска развод. Уж добър човек, а не може да пази тайна. oт men.bg

Нимфоманката - „Помощ!“ или „Ура!“

Няколко признака, че си имаш работа с нимфоманка!
Антибебе
Познавате се едва от вчера, а тя вече пие противозачатъчни. Стандартно жените почват да пият такива хапчета след няколко месеца, а не след първото чукане.
Wake me up, before you go, go!
Буди те сутринта в 4, за да правите секс, а ако вземеш, че и откажеш, дупе да ти е яко...
Сутрин, обед, вечер
И така всеки ден, докато онази ти работа се протърка дотолкова, че я проклинаш, докато пикаеш.
Franco Duduzzi vs. Roberto Cavalli
Ако обича да ти прави свирки повече, отколкото ти самия искаш, 100% си имаш работа с куротрошачка!
Онанистка
Говори ли често как обича да онанира, когато те няма? Загазил си я, пич!
Порнофенка
Различава по-добре от теб Джена Джеймисън, Бриана Банкс и Бригита Булгари! Срам и позор!
Lesbos vs. Mykonos
Била е вече на двата най-прословути гръцки острова, където гъмжи от лесбийки, спала е с всичките си приятелки. Звучи хубаво, докато не започне да ги предпочита пред теб!
Мултиоргазъм
Склонна е да изпита до 12 оргазма на сеанс, а когато след два часа изтощително чукане се проснеш уморен на леглото, тя пита: „Само толкова ли?“
Амнезия
Не помни колко гаджета е имала преди теб, но вече си чувал имената на Марто, Сашо, Ники, Боби, Ицо, Пачо, Тони и Митко, както и на Лили, Цвети и Сандра...
Пъстро минало
Разказвала ти е, че като е била „млада и луда“ е пробвала какво ли не: тройки, оргии, секс за една нощ, че дори си е снимала домашно порно...
Бързата кучка...
Няма значение дали си в кенефа по нужда или имаш спешна работа на компа! Идва и те почва, без значение какво точно правиш и колко важно е то!
kisscontact.com

Излишното тегло пречи на секса

Излишните килограми пречат на нормалния сексуален живот. Констатацията е на френски и британски учени. Учените изследвали сексуалния живот на над 12 хиляди души с наднормено тегло на възраст от 18 до 69 години. През последната година анкетираните имали с 29% по-малък шанс да имат интимен партньор, въпреки че при тях не били отчетени проблеми като липса на желание или възбуда, както и болка при полов акт, сочат резултатите. При тях вероятността да намерят партньор чрез интернет е пет пъти по-голяма. И най-често той също има проблеми с килограмите. Нежеланите бременности при пълните жени са четири пъти повече, защото те пренебрегват контрацепцията и редовните посещения в кабинета на гинеколога, установили също експертите. "Трябва да се опитаме да разберем какво мислят страдащите от затлъстяване за своя сексуален живот, както и кое е причината за тези резултати", отбелязва психоложката Санди Голдбек-Уд. Ниската самооценка и по-малката загриженост за външния вид са две от причините за това, смята тя. Голдбек-Уд не отрича, че лекарите вероятно ще срещнат сериозен отпор от пациентите си да говорят на тази тема, но трябва да проявят търпение и настойчивост.
kisscontact.com

Учените са обезпокоени Жените правят твърде малко секс

Две от три жени правят секс твърде рядко, а креватната гимнастика е най-добрият антидепресант, алармират учени.

Близо 66% от жените правят секс само веднъж седмично или дори по-малко, показва проучване, ръководено от психиатъра Наоми Грийнблат. От друга страна пък сексът е природният антидепресант, който трябва да се взима възможно най-често и в големи дози, съобщава БГНЕС.

42% от представителките на нежния пол смятат, че сексът подобрява цялостното има здраве, но тази точка от дневния списък със задачи почти липсва при жените на възраст от 50 до 65 години. Според д-р Наоми Грийнблат това е сериозна грешка.

Научните изследвания показват, че физическите промени с възрастта допринасят за намаляване на либидото, а това е един порочен кръг, тъй като сексът е най-добрият естествен антидепресант. Той по-добре от всяко хапче лекува симптомите при менопауза, помага при безсъние и намалява раздразнителността.

Освен това сексът се бори с някои признаци на стареенето.

Проучване показва, че зрели жени, които са сексуално активни са оценявани от мъжете със седем или десет години по-млади, отколкото в действителност са. Статистиката показва, че 68% от жените не знаят за физически ползи на активния сексуален живот.
kisscontact.com

Здравословни ефекти на целувката

kisscontact.com
Освен че са приятни, страстните целувки са полезни за здравето, твърди науката. Освен очевидните ефекти – по-широка и доволна усмивка например, – от целувката има и редица други ползи. 1. Тренировка за лицевите мускули Когато се целуваме, тренираме лицевите си мускули и подобряваме кръвообращението в тази обаст - като фитнес за лицето. А това помага за предпазване от поява на бръчки. Колкото по-интензивна и страстна е целувката, толкова по-добре изразени са тези ефекти. Една вяла целувка активира само два мускула, а по-дълбоката френска целувка ангажира почти всички лицеви мускули. 2. Горене на калории Да, не е същото, както когато се потиш на пътечката, но не е и все едно лежиш. Движението на мускулите, заедно с притока на адреналин и освобождаването на невротрансмитери, помага за по-бързо горене на калории, отколкото можем да си представим. 3. Още здравословни ефекти Доказано е, че целувките стимулират сърдечно-съдовата дейност и намаляват холестерола и високото кръвно налягане. 4. Имунната система Имунитетът ни също печели от целувките. Когато се целуваме, обменяме слюнка, което се смята за полезно за имунната система, защото по естествен начин кара организма да намери начини да се пребори с бактериите, на които е изложен чрез тази обмяна. С други думи, целувките са една доста приятна ваксина. 5. Зъбите Смята се, че целувките предотвратяват образуването на зъбна плака и кариеси. Причината – допълнителното количество слюнка „отмива” бактериите от зъбите. Това не замества четката и пастата за зъби, но е едно приятно допълнение към тях. Някои даже казват, че целувките са и лекарство срещу хълцане. 6. Стрес Колкото повече целувки, толкова по-малко стрес. Големите количества отрицателни емоции, което обикновено получаваме през работния ден, може да се компенсира много приятно с няколко хубави целувки вечерта. Целувките дават усещане за щастие и за удоволствие на цялото тяло. Те намаляват тревогата, някои даже сравняват ефекта им с този на медитацията. 7. Стимулация на мозъка Еуфорично усещане, повишено либидо или чувство на спокойствие – всички тези ефекти на целувката действат добре на мозъка и са свързани с борбата със стреса. 8. Хормони Многобройните хормони, които ни карат да се наслаждаваме на секса, се освобождават и при страстна целувка. 9. Психическото здраве И то се ползва от положителните ефекти на целувката. Тъй като целувките се свързват със силно привличане и/или любов, те създават интимност с човек, който е важен за нас, което повишава самочувствието ни, а оттам – и психическия ни комфорт. 10. Усещането е приятно! Едно нещо, което ни създава положителни емоции без странични ефекти, няма как да не е добро за здравето ни.
kisscontact.com

5 доказателства, че сексът е спорт

Ако в живота ви не се е намерило място за спорт, не се притеснявайте. Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда. Оказва се, че сексът достойно конкурира спорта по много параметри.

1. Отвлича от ежедневието

Защо обичаме спорта? Да участваме в състезания или да го гледаме по телевизията? Спортът е изживяване на силните усещания, на адреналина, разнообразието и бягството от рутината. Всичко това в пълна степен ни дава и сексът.

2. Изгаря калории

Не само фитнесът и бягането помагат да се преборите с излишното тегло. С калориите се бори и сексът. Например, за половин час джогинг изгаряте 300 килокалории. Секс със средна продължителност 30 минути изгаря над 150 калории, което си е още един стимул да правите секс повече от веднъж на ден.

3. Тренира мускулите

Позите може да се избират не само в зависимост от това какво удоволствие ви доставят, но и от това коя група мускули е необходимо да се натовари.

4. Тренира издържливостта

Догонили сте трамвая и вече сте запъхтяни? Изводът: необходимо е по-често да правите секс. Множеството повторения на еднообразни движения в неудобна поза е прекрасна тренировка за издържливост.

5. Предизвиква спортен хъс

Спорът е стремеж към победата. Победителят получава всичко. А каква е основната награда в секса, естествено оргазма и за да го получите трябва да се потрудите.
kisscontact.com

3D порно филми

Един от първите 3D порнофилми в световен мащаб, базиран на класически китайски еротичен роман, разказващ историята на млад мъж, който навлиза в света на кралските грехове и оргии, бе прожектиран за първи път в Хонконг, съобщи "Евронюз".

"Вече привлякохме голям брой туристи от Китай, който всъщност са обикновени, възрастни хора. Те са тук, защото няма никакъв начин да прожектираме този филм в останалата част от страната. Според данните ни, закупените билети от Китай представляват огромна част от общите продажби - близо 25%. Така, че "3D Sex and Zen" определено ще се радва на голям интерес", сподели пред репортери режисьорът на лентата Кристофър Сун, пише БГНЕС.

Мнозина предполагат, че 3D продукциите за възрастни са "спасителят" на порноиндустрията, която през последните години бе засегната тежко от Интернет и пиратството. Заснемането на този вид филми обаче отнема над два пъти повече време и далеч по-сложни технологии, което принуждава малките компании да се откажат от 3D порното.

Въпреки това новата лента на Сун в момента очаква да бъде одобрена за прожекции на IMAX екрани, което евентуално би превърнало продукцията във виагра за индустрията.
kisscontact.com
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flamingo ADS