13.07.2011 г.

Изумителни секс рекорди в книгата на гинес

    Хора от цял свят измислят какви ли не начини, за да запишат името си в книгата на Гинес. Когато говорим за секс обаче, там няма странни неща!

    Най-голям пенис

    Победител: Джон Кардели Фалкон от САЩ

    Рекорд: 39-годишният жител на Ню Йорк притежава най-внушителното мъжко достойнство на планетата. Въпреки това, през последните 12 години не е имал нито една интимна приятелка! Пенисът на Джон е 24 см в спокойно състояние, в ерекция - 34 см дължина и 16 см обиколка.

    Най-силната вагина

    Победителка: Татяна Кожевникова от Русия

    Рекорд: Татяна с лекота вдига 14-килограмова гира с помощта на вагиналните си мускули. Рекордьорката твърди, че е достатъчно да се правят редовно упражненията на Кегел - по 5 минути на ден в продължение на 15 години, и женската сила няма да е само в мъдростта!

    Най-продължителната женска мастурбация

    Победителка: Кити Кет от САЩ

    Рекорд: През 2008 година 28-годишната Кити, облечена само с розови котешки ушички, стана световна рекордьорка по мастурбиране. Първенството се проведе в Сан Франциско. Тя е мастурбирала в продължение на 7 часа и 6 минути. На помощ през всичкото това време са й "дошли" няколко вибратора и електрическа секс-машина. Един път на час Кити е получавала оргазъм.

    Най-продължителната мъжка мастурбация

    Победител: Масанобу Сато от Япония

    Рекорд: Първенството се проведе през 2009 година в Сан Франциско. Трудолюбивият японец е успял да поддържа ерекцията си 9 часа и 58 минути. Компания му правиха изкуствени вагини.

    Най-впечатляваща еякулация

    Победител: Хортс Шулц от Германия

    Рекорд: Книгата на рекордите твърди, че спермата на Шулц е била способна да прелети на 5 метра и 71 сантиметра височина над земята. Не се съобщават повече данни за обстоятелствата, в които е поставен рекордът.

    Най-голямо количество сексуални партньори за ден
    Победители: порно звездите Джон Доу и Хюстън от САЩ

    Рекорд: Джон е имал щастието да прави секс със 101 жени, като 52 от тях са получили оргазъм. Хюстън е удовлетворила 620 мъже, по 58 секунди за всеки!

автор: Actualno.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flamingo ADS