2.07.2011 г.

Някои полезни съвети за мъже с малък пенис

Първо обаче няколко думи към жените

Много мъже са признавали, че поне веднаж в живота им се е намирала умница, която да ги засрами с думи за техния недостатъчно голям пенис. Ако някоя попадне на тези страници: никога не казвайте и не коментирайте малкия размер на пениса на мъжа до вас! Не правете това, защото най-доброто, което може да се случи е да ви напусне. За мъжа пенисът е свещено нещо и обиждайки го на тази тема, вие не само го разбивате, вие късате сърцето му!

А сега останалото...
Проблеми заради малкия пенис

Да се живее и с малък пенис не си е работа. Не ви стига това, ами се чувствате и виновен, че не можете да задоволите партньорката както би трябвало. Навярно сте чували безброй пъти, че на всяка цена трябва да задоволите жената до вас, каквото и да ви струва. И ето, че превръщате любовната си сесия в тежка, изнурителна работа, вместо да й се наслаждавате.

Когато ви е малък всеки милиметър е важен и за да достигнете колкото се може по-навътре се гърчите и напъвате, че сексът се превръща в черна, неблагодарна хамалогия. За разлика от хората с големи парчета, които мислят повече за своето удоволствие, напъвайки се да й дадете максимума вие забравяте, че и на вас ви се полага някакво удоволствие от секса.

Точно така, вие се напъвате. След 5-10 минути, докато тя си мисли, че и вие се кефите колкото нея, трябва да спрете да си починете за да не получите мускулна треска на коремните си мускули. За да не спрете въобще продължавате с пръсти и език, докато и те не отмалеят. И всичко това, защото сте убедени, че ВИЕ трябва да я докарате до оргазъм и защото сте чули или видели, че не толкова надарените мъже трябва да използват всички възможни начини и техники те да задоволят партньорката си.


Тази страница обаче, не е за това какви сексуални техники съществуват. За целта има достатъчно литература и материали, така че не това е целта ни. Това на което искаме да се спрем е истинският проблем: А той се състои в това, че не толкова надарените мъже не че не могат да задоволят партньорката си, а че трудно приемат факта, че пенисът им не е достатъчно голям и съответно не колкото трябва да бъде. Това се отразява и на самочувствието им и на страховете им и на цялото им поведение, затова трябва да се приемат по-спокойно и да не се опитват да заравят главата си в пясъка, защото това с нищо не помага. Истината е, че между краката си имате онези висящи неща и че техният размер има значение за сексуалното удоволствие, което можете да доставите на една жена. Наред с това, трябва да сме наясно, че може да се направи много за да не се чувствате така, както ще стане ясно от следващите страници.
Един кратък съвет

Ще ви представим виждането на един човек, което считаме може и да приемете ако счетете за удачно: Aко имате проблем заради малкия размер на пениса си, просто забравете за идеята, че ВИЕ трябва да задоволите партньорката си на всяка цена. Просто приемете, че не това е вашата мисия. Върнете се към основите на секса и погледнете на него като източник на необикновена физическа наслада а не на надпревара за по-добри резултати или състезание за задоволяване на жената до вас. Мислете за собственото си удоволствие а нея оставете тя да мисли за своето си удоволствие. Удовлетворете себе си и нейното удовлетворение може би ЩЕ дойде също.

В детайли виждането е следното:

Не ви карам да приемете пениса си, навярно никога няма да го направите, просто погледнете действителността такава, каквато е. Първо, забравете да й доставяте върховното удоволствие чрез проникване. Това е истината. Втора истина е, че в процеса участват две части: вашият пенис и вие самият. И вие не сте едно и също нещо. Трябва да се научите тези две части да ги отделяте. Може и никога да не намерите достатъчно самочувствие да тръгнете с този пенис да задоволите жена, но в това няма проблем. Можете обаче да намерите самочувствие не да задоволте нея а себе си. Това е верният подход. Важно е вашето удоволствие и не се опитвайте да отивате по-далеч от това. Каквото и да правите, мислете за своята възбуда а не за нейната. Замислите ли се за нейната възбуда ще зациклите в проблема колко по-добре бихте я задоволили ако ви беше по-голям. Не мислете до каква степен бихте задоволили една жена. Истината е, че с проникване няма да можете да я задоволите толкова, колкото тя би искала. Защо тогава да се хабите напразно? Без значение колко ви е малък, НА ВАС пенисът ви винаги ще ви доставя удоволствие. Ако ще я прониквате мислете за своите усещания, за това, което на вас ви е приятно. Това не означава, че как се чувства партньорката за вас не трябва да има значение. Просто приемете, че вие не й дължите пълно задоволяване, защото това не ви е работа. Нито с пениса си, нито с нещо друго. Колкото и добър да сте с пръстите или езика не обръщайте внимание на това, защото отново ще паднете в ямата, където става дума, че ако така добре можехте да я задоволите и с пениса си...Ако ви се иска да я проникнете, направете го, но го направете за себе си, не за нея. Не го правете, защото тя иска оргазми. Нека сексът говори, не мислите ви. Казвайки всичк това, не искаме да изглежда сякаш трябва да правим всичко на обратно. Разбира се, че трябва да има взаимно съгласие и разбирателство, но просто правете всичко с мисълта за собственото си удоволствие а не нейното."

Това не означава, че трябва да бързате да свършите и да заспите. Понякога и това е приемливо, въпросът обаче е, че вие сте мъжа и става дума за вашата енергия да помпате. Вие решавате колко и как ще помпате. Но ако ви се иска можете да изследвате и се забавлявате с тялото й за собствено удоволствие. Не бъдете аналитичен а самовглъбен в себе си. Въобще не се притеснявайте дали ще й доставите максималното вагинално удоволствие, просто защото няма да успеете. Проблемът е решен: играете си своята игра. Като погледнете пениса си си мислете колко удоволствие той може да достави на вас, не на нея. Въобще не слушайте онези "специалисти", дето ви казват, че трябвало да използвате добри техники и разни други начини за да я задоволите. Това само ще потвърди съзнанието ви, че не ставате за това. Да не мислите, че ако имахте по-голям пенис тя щеше да ви интересува повече? Вие щяхте да я задоволявате повече защото такива са даденостите а не защото мислите повече за нея. Затова се забавлявайте пълноценно и бъдете сигурни, че ако вие се забавлявате добре и тя ще се забавлява също толкова добре (даже може да иска повече секс от вас отколкото можете да й дадете). Така че забравете за всички истории с размерите и просто се забавлявайте и радвайте на живота. Толкова много момичета и жени искат внимание, любов и секс, че въобще няма да имате проблеми да си намерите подходящия материал. Дори и никога да не се научите да приемете пениса си, уважавайте го, защото това е нещото, което ще ви донесе удоволствието и празненията, които сте имали и ще имате на тази земя."

"Говорейки за това, че трябва да си избием от главата мисълта, че сме задължени да я задоволим на всяка цена, не трябва да си мислим, че не трябва да се съобразяваме с нищо, което я касае. Напротив, задължително е да се съобразяваме, на първо място с предпочитанието й към по-големите пениси. Не я дръжте отговорна за това, защото тя дори не е виновна, че природата я е създала такава. И не мислете, че една жена би ви изоставила само заради малкия размер на пениса ви. Те харесват по-големите размери, но не са вторачени в това по начина, по който мъжете са обсебени. Има толкова много жени, които дори не мислят за никакви размери, защото просто им липсва какъвто и да било секс, да не говорим за секс с размери. За тези жени всеки пенис е добър, така че без ненужни претенции. А ако на някоя не й харесва...свят широк и мъже много." (продължава...)
Ако искате малка почивка...

Въпреки, че горното мнение е доста добро, може би си заслужава да отбележим, че има и неща, които въобще не се вписват в дебата за размерите. Едно от тези неща е как жените подбират с кой мъж да бъдат? И трябва да е ясно: жените не се свързват със сексуално не агресивен мъж. Това се дължи на природния закон за Доминиращия Мъж с Висок Статус, мъжът, чието поведение отключва женският инстинкт за чифтосване.

"Ако слушате т.н. "секс специалисти", единственото, което ще постигнете е да се чувствате жалък и нещастен, обречен да изживявате секса само под формата на възвишени емоционални и душевни вълнения. Не им вярвайте, че недостатъчно надереният мъж трябва да търси жена, която достатъчно силно да го обича и да гради връзката си само на положителните емоции, привързаността и любовта. С това съзнателно или несъзнателно те казват на такъв мъж, че сексът в живота му трябва да играе маловажна роля. Ако ги слушате, ще се видите обречени да изживявате секса си под формата на безкрайни разходки на лунна светлина, продължителни прегръдки и пипане, увличащи целувки и милувки. Забравете за това! Любовта идва когато реши и е това, което е. Не мислете повече за това а просто се радвайте на жените, по начина който на вас ви харесва!"

Това беше. Мнението може да ви се стори малко цинично, но поне е истинско а не кухо като това на "специалистите". И замислете се: съвременното общество набляга на вида повече от всичко друго, а това прави жените по-несигурни в себе си повече от всякога. Така, на един несигурен мъж се падат по две несигурни жени. И ако сутрин няма жена, която поне с нещо да не мацне лицето си защото счита, че иначе няма да изглежда добре, помислете какво става с останалата част от тялотои.

Тази повишена липса на самоувереност у жените е основната причина за безпрецедентния брой самотни жени. Броят на свободните жени доближава два пъти броят на свободните мъже. При това положение преценете дали въобще би им дошло на ум да мислят първо за размерите на пениса му. На първо място биха искали да са с мъж и ако изглежда приемлив да правят секс с него, без значение на размерите на пениса. И знайте, че те са самотни не толкова защото не са красиви а защото поради своята неувереност не смеят да привлекат мъжете. Те са по-притеснени отколкото можете да си представите и се нуждаят от някой, който да им вдъхне самоувереност и на тях. Отнасяйте се почтително към тях, бъдете уверен в това, което правите и те ще са изцяло ваши.

paradizo-sex.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flamingo ADS