18.05.2012 г.

5 доказателства, че сексът е спорт

Ако в живота ви не се е намерило място за спорт, не се притеснявайте. Нищо не е толкова лошо, колкото изглежда. Оказва се, че сексът достойно конкурира спорта по много параметри.

1. Отвлича от ежедневието

Защо обичаме спорта? Да участваме в състезания или да го гледаме по телевизията? Спортът е изживяване на силните усещания, на адреналина, разнообразието и бягството от рутината. Всичко това в пълна степен ни дава и сексът.

2. Изгаря калории

Не само фитнесът и бягането помагат да се преборите с излишното тегло. С калориите се бори и сексът. Например, за половин час джогинг изгаряте 300 килокалории. Секс със средна продължителност 30 минути изгаря над 150 калории, което си е още един стимул да правите секс повече от веднъж на ден.

3. Тренира мускулите

Позите може да се избират не само в зависимост от това какво удоволствие ви доставят, но и от това коя група мускули е необходимо да се натовари.

4. Тренира издържливостта

Догонили сте трамвая и вече сте запъхтяни? Изводът: необходимо е по-често да правите секс. Множеството повторения на еднообразни движения в неудобна поза е прекрасна тренировка за издържливост.

5. Предизвиква спортен хъс

Спорът е стремеж към победата. Победителят получава всичко. А каква е основната награда в секса, естествено оргазма и за да го получите трябва да се потрудите.
kisscontact.com

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Flamingo ADS